Bli medlem

Bergen Teaterforening er en forening for deg som er teaterinteressert. Som medlem i Bergen Teaterforening får du løpende tilbud og informasjon om medlemsmøter og aktiviteter, som vi presenterer i samarbeid med byens teatermiljø. I tillegg får du fast rabatt på billetter hos en rekke aktører (se medlemsfordeler).

Medlemskap i foreningen koster kr 300 pr år. Medlemsåret følger kalenderåret, januar – desember.  (Medlemskap som tegnes på høstsesongen betaler full kontingent.) Vi håper du vil finne tilbudene og arrangementene våre spennende. Når medlemskontingenten er betalt, kan du benytte deg av foreningens teatertilbud.

Ønsker du å bli medlem:

Send en e-post til bergen.teaterforening@gmail.com

Oppgi følgende info:

Postnr Poststed

Epost

Så sender vi en faktura til deg!