Forfattermøte med Morten Borgersen

– 20:00
Litteraturhuset i Bergen: Alver

2014.10.30___bergen_teaterforening_morten_borgersen2

Bergen Teaterforening har invitert forfatter og tidligere teatersjef ved Den Nationale Scene, Morten Borgersen, til et forfattermøte der han snakker om sin nye bok Forestillinger.

Boken er en roman om en ung skuespiller som ser tilbake på livet sitt. Han får kontakt med sin egen historie, sin seksuelle oppvåkning og møtet med teatret. To store kjærligheter finnes: Maria og Serge.Og en god del andre. Kanskje for mange? Homsepest, homokreft. Det er det de kaller det. Tiden er 1980-tallet i Norge. Hvem er egentlig Henrik, når han kikker bak alle sine masker? Når han setter seg foran speilet og lar rollen oppløse seg? Fortellingen fokuserer på våre forestillinger om identitet og hvilke roller vi velger å spille i våre egne liv.