Riksteatret kommer til Oseana

Posted by on November 12, 2018

KARIUS og BAKTUS

Av Thorbjørn Egner. Musikk av Christian Hartmann

Ikke gjør som mora di sier!

Gjør deg klar for besøk av to energiske små karer som tar innersvingen på både liten og stor. Riksteatret viser den ”originale” Karius og Baktus – tro mot Thorbjørn Egners historie og garantert godt barneteater.

Thorbjørn Egners barneklassiker er en del av vår moderne kulturarv, og historien om de to rampete tanntrollene lever i beste velgående.  Fortellingen dukket opp i 1946, til fryd for mange, og til skrekk og advarsel for de som slurvet med tannpussen. Skremselspropaganda eller ei, Karius og Baktus har i over 70 år vist at den har livets rett, ikke minst takket være Thorbjørn Egners rike bokillustrasjoner, NRK-hørespill og Ivo Caprinos velkjente dukkefilm.

Gap opp!

Tirsdag 20. november
16.30 og 18.00
Oseana Kunst & Kulturhus

Medlemmer i BTF får rabatterte billetter til forestillingen.
(Se medlemsbrev for bestillingsinformasjon.)