Ukens anbefaling: Hekseringen (Fyllingsdalen Teater) på Bergenhus festning

Posted by on August 14, 2017

Historien:

Vi er i Bergen, året er 1665 og hekseprosessene foregår i Europa for fullt. Vi følger Kristina og Peder på 12 år fra Bergen. Når Kristinas mormor arresteres og dømmes for hekseri må Kristina begynne å lete i sin egen fortid og ta valg som kommer til å endre henne for alltid. Imens kan det virke som om biskopen klekker ut planer som verken slottsherren eller noen andre i byens øvrighet aner noe om. Hva er det som skjer på Lyderhorn om natten – og finnes hekser på ordentlig?

Medlemmer i Bergen Teaterforening får rabatterte billetter!
Bruk prookode: MILLAN”
Husk medlemsbevis!

Spilles på Bergenhus festning:

Mandag 14. august
Tirsdag 15. august