browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ukens anbefaling: Unannounced av Heine Avdal/Yukiko Shinozaki (NO/JP/BE)

Posted by on September 6, 2017

Medlemmer I BTF har fast moderasjonspris på Bit Teatergarsjen.
Billetter kjøpes på: TICKETCO

**Studio USF**
7. september kl. 20:00
8. & 9. september kl. 17:00 og 20:00

Vi har egen bar i 2. etasje ved billettsalget for anledningen, som åpner en halvtime før forestillingsstart. Gjerne kom tidlig!

Forestillingen innebærer noe forflytning. Vi tar hensyn til publikum med nedsatt bevegelighet, men gjerne gi oss en lyd på forhånd!

“En utrolig smart forestilling, alltid med en overraskelse på lur … «unannounced» er rett og slett storartet” (ruhrbarone.de).

Unannounced hander om hvordan en overraskende hendelse kan fargelegge alt som gikk forut. Her leker aktørene seg med hvordan fokuset endrer seg når en plutselig hendelse flytter perspektivet.

Ved hjelp av fokuserte lyskilder utforskes de mørkeste kriker og kroker av scenerommet. Overraskelsene er mange, og forventningene skapes av det vi allerede har sett.

Heine Avdal & Yukiko Shinozaki, også kjent som Fieldworks, lager drømmeliknende forestillinger som med små endringer i den daglige rutinen skaper finurlige og magiske øyeblikk. De ble nomimert til Årets Kulturbegivenhet 2016 med forestillingen Carry On.

Comments

comments

Comments are closed.