Vekas anbefaling: Vaffelhjarte på DNS

Posted by on October 10, 2014

Premiere: 10. oktober kl. 16.30.

Billettar: Medlemmane i Bergen Teaterforening får beste gruppepris.

For aller fyrste gong kan du no sjå Maria Parr sine kjende og kjære karakterar på ei teaterscene. Nærleiken i dette lune og trivelege universet inviterer i stor grad til ein teaterversjon. På DNS er vi derfor veldig glade for å ha fått Jesper Halle til å omskape Trille og Lena sine eventyr i den vesle bygda Knert-Mathilde til spillbare ablegøyer, gleder og sorger.

Ifylgje DNS ligg Vaffelhjarte an til å verte ei skikkeleg feelgood-oppleving for heile familien – frå dei minste til dei eldste. Og unn no ungane i familien noko foreldregenerasjonen ikkje har sett før! Hugs at Astrid Lindgren og Thorbjørn Egner og har debutert ein gong!

“Vaffelhjarte” er produsert i samarbeid med Sogn og Fjordane Teater.

DSC_1968_Slideshowbilde