CABARTET kommer igjen!

Nypremiere 9. desember. Billettsalget starter 20.oktober! Den Nationale Scene

Wilkommen! Bienvenue! Cabaret er tilbake i desember! Den forførende suksessmusikalen «Cabaret» til 30-tallets Berlin. Den rommer glitrende shownummer med kjent musikk, er breddfull av begjær og har en skarp brodd. Mange har rett og slett kalt den verdens beste musikal.

Regi: Nina Wester
Sjanger: Musikal
Varighet: Ca 2 t og 30 min, inkl. pause

Berlin er en sydende metropol ved inngangen til 30-årene. Den fascinerende og fordomsfrie byen tiltrekker seg kunstnere i alle sjangre. Nattklubbene er fristed for utsvevelser, fristelser og nytelser – dampende oaser som står i sterk kontrast til de ulmende politiske kreftene som begynner å få fotfeste. For i sidegatene har nazismen begynt å spire. Motsetningene spisser seg og får store konsekvenser for menneskene vi møter i forestillingen.

Den unge forfatteren Cliff Bradshaw er på jakt etter inspirasjon, og blir betatt av det heftige nattelivet på Kit Kat Club. Blant fristelser av begge kjønn, finner han den sjarmerende kabaret-stjernen Sally Bowles, som han raskt innleder et forhold til. Vi gripes også av kjærlighetsforholdet mellom den aldrende pensjonatsfruen og hennes jødiske hjertevenn i denne sterke historien.

På Store Scene rulles det ut sjokkrosa silke og blodrøde tepper – flørtende musikere, frekke dansere og helstøpte hovedroller er klare for å ta imot deg i Kit Kat Club.

Comments

comments