Miss Tatis Eyemba (DNS)

Knallpris til kun kr. 50,- per billett på artisten Miss Tatis gnistrende konsert for barn på DNS. Sammen med venner fra Fargespill og hennes dansere og musikere, blir vi tatt med inn i en boligblokk som yrer av liv. Miss Tati har en unik formidlingsevne og energi som får liten og stor til å føle seg sterk og glad uansett hvem de er og vil være.

Sjanger: Familiekonsert
Anbefalt fra 5 år
Varighet: Ca. 1 time
Store Scene
Miss Tati, lillesøsteren Lili og bestevenninnen Irem har sammen med noen av byens beste musikere skapt fantastiske konsertopplevelser i både inn- og utland. Miss Tati har også med sine skreddersydde barneprosjekt og opptredener med Fargespill fått en spesiell plass i mange barns hjerter. Kul musikk, heftige dansetrinn og inspirerende tekster er noe både store og små setter pris på.
Denne gang har Miss Tati-gjengen laget nye låter om å vokse opp i en boligblokk omgitt av mange forskjellige mennesker. Her er sanger om humørsvingninger, snopedager og om hvor viktig det er å respektere hverandre og seg selv. Om verdien av ulikhet og felleskap og om både de gode og vanskelige følelsene som kan ligge i det å bli sett på som annerledes.

Comments

comments