Ukens anbefaling: Lykkeliv (Bergen Borgerscene)

Vi ser de på bussen, vi ser de på gaten. De ler av noe vi ikke vet hva er og de lever et  hemmelig liv på mobiltelefonene sine. Hvem er de? Hva vil de? Hvor er de på vei?

Medlemmer i Bergen Teaterforening får rabatterte billetter til forestillingen! Se medlemsbrev for bestillingsinformasjon!

I Lykkeliv deler modige historiefortellere mellom 16 til 21 år sine tanker, drømmer og

forventninger til livet. De medvirkende spiller ikke roller, men er seg selv. De tar oss med inn i livene sine og beskriver den krevende, men spennende jakten på å finne ut hvem de er og hva de står for. Erfaringene er lett gjenkjennelig for alle, for spørsmålene baler vi med gjennom hele livet; Hva er det egentlig som skal til for å leve et lykkelig liv?

Det hele er satt sammen til en spennende teateropplevelse. Det er en forestilling som befinner seg i grenselandet mellom virkelighet og teater, og som skaper en helt spesiell forbindelse med publikum.

Bergen Borgerscene er en videreføring av Folkets Festspillscene – og har grepet både publikum og kritikere med sine tidligere forestillinger; Det var en gang et menneske og En plass i solen.


«Her gir teatermediet en effekt verken TV-format eller sosiale medier får til: Det får oss til å lytte med full oppmerksomhet den halvannen timen forestillingen varer.»

Periskop.no

Tilbakemeldinger fra publikum:

“Takk for en fantastisk forestilling! Jeg lo og gråt, og kommer til å ha den med meg lenge.”

“Eg vart heilt forelska ungdommane som leverte ei forestilling full av punch, humor, sårbarhet og energi.”

“Gjennom historiefortellerne kunne jeg kjenne meg igjen både i tankene, holdningene og
drømmene om framtiden som barn, ungdom og nå som voksen.”

“En fantastisk forestilling som burde bli vist til alle aldersgrupper.”

Produsert av VFH-produksjoner i samarbeid med Den Nationale Scene

Regi og manus: Vibeke Flesland Havre I Dramaturg: Åste Marie Bjerke I Scenograf: Mari Watn I Lyddesign: Gunnar Innvær og Arne Kamberstad I Produsent: Hjørdis M. Steinsvik

Comments

comments