VAKTMESTERENS JULEKONSERT (DNS)

Basert på Alf Prøysens viser
Billetter finner du HER!
12/12 og 14. – 19. desember i Teaterkjelleren på DNS

Teatret er stengt ned og på teaterloftet finner vaktmesteren en gammel pappeske, eller «pappask» som det heter i Prøysen-land. Den er fylt med gjenglemte rariteter. Velkommen til en leken teaterkonsert om musefeller, romjulsdrømmer og julestjerner. Om hvem vi er når vi er alene og hvem vi er når vi er sammen.

Av: Knut Erik Engemoen/Alf Prøysen
Sjanger: Julekonsert
Varighet: Ca 50 min

Anbefalt  for: 3- 7 år

Vi er mange som får gode juleminner av «Musevisa», «Julekveldsvisa og «Romjulsdrøm». Som innlending er skuespiller Knut Erik Engemoen flasket opp på Prøysen-viser, og sammen med musikerne Helge Lilletvedt og Johanne Mjøs har han nå laget en musikalsk julefortelling for barn som tar utgangspunkt i Prøysens sangskatter. Her møter vi igjen flere av de kjære julevisene, men også noen mindre kjente perler. Det hele i et nytt og lekent musikalsk univers.

Noen må holde hjulene i gang i julen. Skuespillere, musikere, skreddere og scenemestere har blitt sendt hjem på tidlig juleferie. Igjen sitter husets uoffisielle vaktmester med ansvar for rydd, fiks og lyspæreskift. Heldigvis har han god fantasi og en drøss med dingsebomser og sanger som minner ham om hvor magisk julen var før, da han var liten.

Comments

comments