Rehearsing being human

Soloimprovisasjon av Lisa Nøttseter

Rehearsing being human er en 100% improvisert forestilling av dansekunstner Lisa Nøttseter. Tid og sted er planlagt, mens innholdet i forestillingen er helt ukjent for både publikum og kunstner.

Forestillingen spilles utvalgte helger i februar og mars 2015 – og Bergen Teaterforenings medlemmer får selvfølgelig en ekstra fin pris! (vis til medlemsskap ved oppmøte)

Sted: Cornerteateret, Møhlenpris

Spilletider:
15. februar kl. 20.00
21. februar kl. 20.00
7. mars kl. 20.00
8. mars kl. 20.00
14. mars kl. 20.00

Varighet: ca 60 minutter

Billettpriser:
Ordinær: kr. 150.
Medlemmer av BTF: kr. 100.
Billetter kan kjøpes på Ticketco.no eller i døren.

1040x610

Livet er en usikker øvelse i å være menneske i en menneskekropp en kort stund på jorden. Rehearsing being human er en ekstremversjon av denne øvelsen. I denne forestillingen møter publikum den levende kroppen, mennesket, i fri dresur. Eller strengt tatt bortenfor enhver dressur. Mennesket på scenen utforsker øyeblikkets potensiale gjennom lyd, bevegelse, tanker, ord og fantasi, i møtet med blikket til menneskene på stolsetene.

Publikum inviteres til å bidra til forestillingen gjennom å låne ut objekter som utøveren kan bruke. Det kan være gjenstander eller klær som utøveren kan velge å ta med inn i improvisasjonen. Objektene tas med hjem igjen etter endt forestilling.

En Bjelke i øye produksjon
Utøver og kunstnerisk ansvarlig:
Lisa Nøttseter
Produsent: Ragnhild Gjefsen

Forestillingen er støttet av Bergen kommune og Bergen Dansesenter, regionalt kompetansesenter for dans.

 

Comments

comments