Ukens anbefaling: MaisonDahlBonnema

Rhythm Conference Feat. Inner Splits

Ukens anbefaling er en forestilling hvor dere kan bli kjent med Needcompany gjennom MaisonDahlBonnema i Bergen. Needcompany er et av Europas mest ikoniske teaterkompani og har inspirert en hel generasjon unge scenekunstnere – et spennende teatervalg for helgen!

Når: 20.–21. februar kl 19.00
Hvor: Studio Bergen (BIT Teatergarasjen)
Pris: 240/140/100 – ticketco.no

10386889_10152944949403280_6356072121894756095_o
Mennesket har spredt radioaktive isotoper, plast og søppel over hele kloden. Samtiden herjes av det som er blitt kalt en «en epidemi av ting». Vi har satt massive spor, og blir stadig flere. Noen ganger skulle vi ønske at vi kunne flykte herfra, men kan vi det?

“Rythm conference Feat. Inner Splits” tar et oppgjør med denne verden full av ting. En trommeslager hvirvler opp tre aktører, eller engler om du vil, budbærere av gode og vonde spådommer.

Forestillingen er en studie av rytme og uttrykksfullhet høyt hevet over snever antroposentrisme og psykologiserende dramatisering av roller og karakterer. Velkommen til tidsalderen antroposcen sett fra skyene.

Hans Petter Dahl (tidl. Baktruppen) og Anna Sophia Bonnema er mest kjent som hovedskuespillere i et av Europas store, ikoniske teaterkompanier Needcompany som drives under kyndig ledelse av Jan Lauwers. Velkommen til et heftig møte med Dahl og Bonnemas særegne univers!

(beskrivelse hentet fra BIT Teatergarasjen)

Forestillingen spilles på engelsk.

Mer om arrangementet

Comments

comments