Romeo og Julie (Kompani13)

21. og 22. november på Cornerteateret

Billetter finner du HER!

Romeo og Julie av Kompani13 er en forestilling som med enkle virkemidler engasjerer publikum. Romeo og Julie er historiens mest kjente teaterstykke og den sterkeste kjærlighetshistorien vi kjenner. Stykket problematiserer hvor dumt og unødvendig krig er, når kjærlighet, forståelse og vennskap faktisk alltid er en mulighet.

På scenen står Steinar Thorsen og Jorunn Lullau i alle roller. De benytter seg av helt enkle virkemidler og noen få rekvisitter, for å gjøre historien om Capulet og Montague-familiene levende. Underveis engasjerer de publikum på enkle og elegante måter, og de blir deltakere i fortellingen. Romeo og Julie var et bestillingsverk fra Festspillene i Bergen våren 2018.

Den er spilt for DKS Bergen to sesonger, turnert for DKS Troms og Svalbard, våren 2020, og er solgt til Nordland og Troms og Finnmark DKS høsten 2020/våren 2021. + skoleturne på Færøyene i februar 2021.

Forestillingen vant Bergen Fringe Award 2018- «Fringe Spirit Award» Og «Nordic Fringe Network Award» under Reykjavik Fringe festival i 2019.

Forestillingen er en del av Scenekunstbrukets repertoar.

Med. Steinar Thorsen og Jorunn Lullau

Regi: Lasse Åkerlund, Teater Allena.

Alder: fra 13 år.

Comments

comments