Ukens anbefaling: Treet

Om forestillingen:
Dukketeater for de minste! Kompani13 har igjen gleden av å invitere hele familien til teaterforestillingen Treet på Cornerteateret. Forestillingen gikk for fulle hus da den hadde premiere under Festspillene i Bergen i mai i år.

Treet er moderne musikalsk figurteater for de aller minste. Forestillingen handler om livet i et tre. Hva finnes i et tre? Hva skjer i et tre i løpet av en dag? Møt ekornet, ugla, ildfluene og de andre skapningene som skjuler seg bak blader og grener. Forestillingen er uten ord, men med tonefølge laget av den etablerte teaterkomponisten Tarjei Vatne. 

Figurer, farger, form er og forløp er laget for å skape undring, og forestillingen er laget for å skape en varm, trygg og inspirerende arena for de aller minste.

Treet varer i ca 35 minutter og etter forestilling får barna komme opp på scenen og utforske alle de spennende elementene av scenografien.

Hvor: Cornerteateret
Når: 11. og 12. oktober kl. 12.00 og 17.00
Pris: 60,- 
Billetter: KJØPES HER! Eller i døren. 
Medlemmer i Bergen Teaterforening får samme tilbud som studenter! Bruk promokode: STUDENT ved billettbestilling 
Forestillingen passer for barn fra 0-6 år (ca)
Se trailervideo her!

Av og med Kompani13: Jorunn Lullau, Steinar Thorsen og Jan Holden.

treet
”Treet står så stille i vinden. Bak dets blader yrer det av bevegelse. Det er livet i alle dets former. For et døgn i treet er som et tivoli om selve livet. Det er fødsel, lek og alvor, det er kamp og forsoning, håp og skuffelser, det er livets gang”

Comments

comments