VIN & VISER PÅ GRAND

Lørdag 7. november 
Kl. 19.00
Grand Selskapslokaler

Pris medlemmer i BTF: 725kr Bruk BT fordel-prisen  (Ord. 895kr)
BILLETTER FINNER DU HER!

Velkommen til vinsmaking med tonefølge av kjente og ukjente viser. Musikk og teatermannen Steinar Thorsen holder en musikalsk vinsmaking hvor flotte sanger fremført av fantastiske solister akkompagnerer smakingen av deilige viner. Hovedsolist denne kvelden er Helge Jordal. Du får også møte Robin Jacobsen, bandet Dylan Dogs samt flere andre spennende solister.

Vin og musikk har alltid vært tett knyttet sammen. Musikken blir bedre med et glass vin, og vinen blir bedre med en god vise! Mange artister blir inspirert av vin. Bob Dylan eier en vingård i Italia, Tom Waits én i California; Edith Piaf forlangte champagne før hun gikk på scenen og at det sto et glass god Beaujolais på pianoet under konserten. Svenske Carl Mikael Bellman drakk fransk Bordeaux på sine slottskonserter og sur Rhinskvin på kroene etterpå og skapte drikkeviser som fremdeles lever som verdenskunst.

Steinar Thorsen er regissør, dramatiker og skuespiller, med 25 års fartstid som profesjonell i teaterets tjeneste. Han er også en stor vinentusiast, med egen vinkjeller, og årlige vinturer til det sørlige Europa. Han har hatt stor suksess med sine dramatiske vinsmakinger i Ibsens og Shakespeares fotspor. Nå er altså det altså visene og deres deilige viner vi skal bli kjent med!
Vi setter oss inn i hva det vil si å «smake vin», og i generelle kjennetegn i henholdsvis røde og hvite viner og hva som skiller enkle, utviklede og modne viner, og sveiper så vidt innom forholdet mellom mat og vin.

Smakingen er på 6 viner, og enda flere sanger. Det serveres enkel bespisning til vinene. Kjøpte billetter refunderes ikke. Unntak hvis myndighetene kommer med restriksjoner som fører til at arrangør ikke kan ta imot planlagt antall publikum eller må avlyse.

Her blir det musikk, litt teater og masse morsomme anekdoter. Kom og opplev disse fantastiske vinene og deres sanger fremført av strålende solister.

Comments

comments